About Me

THIS SITE IS UNDER CONSTRUCTION

Saturday, May 12, 2012

​ទឹក​ស៊ុប​ប្រៃ​ជ្រុល កែខៃ​យ៉ាងណា​?

សម្រាប់​សម្ល​ស្ងោរ​ឬ​ស៊ុប ដែល​អ្នក​ជ្រុល​ដាក់​អំបិល​ច្រើន ឬ​រម្ងាស់​ទុក​យូរ រហូត​រីង​ទឹក ធ្វើឲ្យ​មាន​រសជាតិ​ប្រៃ​ខ្លាំង អ្នក​អាច​តែ​ខៃ​បាន ដោយ​គ្រាន់តែ​យក
ម្សៅ ​សាលី​ឬ​អង្ករ​ដែល​លាងជម្រះ​ស្អាត​ហើយ ខ្ចប់​ដោយ​ក្រណាត់​ស​ស្តើង យកមក​ដាក់​ស្ងោរ​ក្នុង​ទឹក​ស៊ុប​មួយសន្ទុះ ពេល​នោះ​រសជាតិ​ប្រៃ នឹង​ត្រូវ​ស្រូប​ចេញ ធ្វើឲ្យ​អ្នកអាច​ទទួលទាន​ស៊ុប ឬ​សម្ល​នោះ​បាន​ដោយ​មិនបាច់​ថែម​ទឹក​នាំ​ឲ្យ​ខូច​រសជាតិ​នោះឡើយ ។ វិធី​ម្យ៉ាងទៀត គឺ​អ្នក​អាច​ចិត​ដំឡូង​បារាំង ឬ​ដំឡូងជ្វា ជា​ដុំៗ ដាក់ចូល​ក្នុង​ស៊ុប ឬ​សម្ល​នោះ ដើម្បី​ឲ្យ​វា​ជួយ​បឺត​ជាតិ​ប្រៃ ៕

No comments:

CASINO





MOBILE MAGAZINE