សម្រាប់សម្លស្ងោរឬស៊ុប ដែលអ្នកជ្រុលដាក់អំបិលច្រើន ឬរម្ងាស់ទុកយូរ រហូតរីងទឹក ធ្វើឲ្យមានរសជាតិប្រៃខ្លាំង អ្នកអាចតែខៃបាន ដោយគ្រាន់តែយក
ម្សៅ សាលីឬអង្ករដែលលាងជម្រះស្អាតហើយ ខ្ចប់ដោយក្រណាត់សស្តើង យកមកដាក់ស្ងោរក្នុងទឹកស៊ុបមួយសន្ទុះ ពេលនោះរសជាតិប្រៃ នឹងត្រូវស្រូបចេញ ធ្វើឲ្យអ្នកអាចទទួលទានស៊ុប ឬសម្លនោះបានដោយមិនបាច់ថែមទឹកនាំឲ្យខូចរសជាតិនោះឡើយ ។ វិធីម្យ៉ាងទៀត គឺអ្នកអាចចិតដំឡូងបារាំង ឬដំឡូងជ្វា ជាដុំៗ ដាក់ចូលក្នុងស៊ុប ឬសម្លនោះ ដើម្បីឲ្យវាជួយបឺតជាតិប្រៃ ៕
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
NEWS
http://www.everyday.com.kh/
http://www.kohsantepheapdaily.com.kh/
http://www.dap-news.com/
http://www.cambodiawindow.com/
http://www.cam111.com/
http://www.ksn-news.com/
http://www.cen.com.kh/
http://www.ken.com.kh/
http://www.clv-triangle.vn/
http://www.socialnews.com.kh/
http://www.kohsantepheapdaily.com.kh/
http://www.dap-news.com/
http://www.cambodiawindow.com/
http://www.cam111.com/
http://www.ksn-news.com/
http://www.cen.com.kh/
http://www.ken.com.kh/
http://www.clv-triangle.vn/
http://www.socialnews.com.kh/
http://www.camnews.com.kh/
http://www.cambodiaworks
http://www.cambodia.org
http://www.cambodiaworks
http://www.cambodia.org
No comments:
Post a Comment