អ្នកនិយមពិសាតែជាច្រើន មិនងាយនិងបោះបង់ទម្លាប់ពិសាតែរបស់ខ្លួនឡើយ ដូចនេះ អ្នកគួរបន្ថែម
ការយល់ដឹងថែមទៀត អំពីវិធីឆុងតែឱ្យកាន់តែឆ្ងាញ់ត្រូវមាត់ដូចជា ៖
-ចាក់ទឹកក្ដៅចូលកំសៀវ ឬប៉ាន់តែបន្ដិច ដើម្បីឱ្យវាក្ដៅឧណ្ហៗ មុនពេលដាក់តែចូល។ការយល់ដឹងថែមទៀត អំពីវិធីឆុងតែឱ្យកាន់តែឆ្ងាញ់ត្រូវមាត់ដូចជា ៖
-តែខ្មៅយកទឹកពុះ ដាក់លើស្លឹកតែភ្លាមៗ កូរតិចៗ ហើយទុកចោលរយៈពេល ២ទៅ ៥នាទី តាមការ
ចូលចិត្ដ។
-តែបៃតង គួរទុកឱ្យទឹកដែលកំពុងពុះខ្ជោលៗបានត្រជាក់សិន មុននឹងចាក់ស្លឹកតែចូល។ តែបៃតងជប៉ុន
អ្នកអាចទុកចោល ១ទៅ ២ នាទី ខណៈដែលតែបៃតងចិន ត្រូវប្រើពេលប្រហែល ៣ទៅ ៤ នាទី។
-តែ-ស គេមិនគួរប្រើទឹកកំពុងឆុងវាទេ ហើយគួរតែទុកពេលពី ៣ទៅ ១០នាទី ទៅតាមប្រភេទ របស់តែ។ លោកអ្នកក៏អាចឆុងតែ-ស តម្លៃថ្លៃ ដដែលៗបានដល់ទៅ ២ទៅ ៣លើក ដោយអ្នកគ្រាន់តែ ត្រាំស្លឹកតែ
ទុកឱ្យបានយូរក្នុងមួយលើកៗប៉ុណ្ណោះ។
No comments:
Post a Comment