អ្នកផងតែងសម្លឹងមើលការប្រែប្រួលពណ៌ក្រហមរបស់បង្គាដើមី្បដឹងថាពេលណាបង្គាបានឆ្អិន។ក៏ប៉ុន្ដែនោះពុំមែនជាវិធីប្រសិទ្ធភាពបំផុតឡើយ ។
បង្គាមានច្រើនប្រភេទខុសៗគ្នា និងអាស្រ័យទៅលើវិធីកែច្នៃដូចជា ស្រុស ឬចំហុយ ធ្វើឱ្យឆ្អិន ពេលឆ្អិនវាអាចមានពណ៌ ផ្សេងៗគ្នា។ប្រសិនបើផ្អែកតែទៅលើពណ៌របស់បង្គា អ្នកចម្អិនអាចធ្វើឱ្យមុខម្ហូប បាត់បង់រសជាតិឆ្ងាញ់ពិសា ដោយសារបង្គាឆ្អិនហួស ឬបរិភោគបណ្ដើរធុំក្លិន ឆ្អាបបណ្ដើរ ដោយសារតែបង្គាពុំទាន់ឆ្អិនល្អ។
ដើមី្បវាយតម្លៃបានថាពេលណាបង្គាឆ្អិនល្មមឆ្ងាញ់ អ្នកត្រូវយកចិត្ដទុក ដាក់មើលថា ក្រោមកម្ដៅ សីតុណ្ហភាព បង្គានឹងចំកោងខ្លួន ជាពាក់កណ្ដាលរង្វង់។ ប្រសិនបើទុកឱ្យបង្គាឡើងកោងខ្លួនដល់ថា្នក់ក្បាលប៉ះកន្ទុយនោះមាន ន័យថា បង្គាឆ្អិិនហួសពេក នឹងបណ្ដាលឱ្យបាត់បង់រសជាតិផ្អែម ។
បង្គាមានច្រើនប្រភេទខុសៗគ្នា និងអាស្រ័យទៅលើវិធីកែច្នៃដូចជា ស្រុស ឬចំហុយ ធ្វើឱ្យឆ្អិន ពេលឆ្អិនវាអាចមានពណ៌ ផ្សេងៗគ្នា។ប្រសិនបើផ្អែកតែទៅលើពណ៌របស់បង្គា អ្នកចម្អិនអាចធ្វើឱ្យមុខម្ហូប បាត់បង់រសជាតិឆ្ងាញ់ពិសា ដោយសារបង្គាឆ្អិនហួស ឬបរិភោគបណ្ដើរធុំក្លិន ឆ្អាបបណ្ដើរ ដោយសារតែបង្គាពុំទាន់ឆ្អិនល្អ។
ដើមី្បវាយតម្លៃបានថាពេលណាបង្គាឆ្អិនល្មមឆ្ងាញ់ អ្នកត្រូវយកចិត្ដទុក ដាក់មើលថា ក្រោមកម្ដៅ សីតុណ្ហភាព បង្គានឹងចំកោងខ្លួន ជាពាក់កណ្ដាលរង្វង់។ ប្រសិនបើទុកឱ្យបង្គាឡើងកោងខ្លួនដល់ថា្នក់ក្បាលប៉ះកន្ទុយនោះមាន ន័យថា បង្គាឆ្អិិនហួសពេក នឹងបណ្ដាលឱ្យបាត់បង់រសជាតិផ្អែម ។
No comments:
Post a Comment