
ម្សៅ សាលីឬអង្ករដែលលាងជម្រះស្អាតហើយ ខ្ចប់ដោយក្រណាត់សស្តើង យកមកដាក់ស្ងោរក្នុងទឹកស៊ុបមួយសន្ទុះ ពេលនោះរសជាតិប្រៃ នឹងត្រូវស្រូបចេញ ធ្វើឲ្យអ្នកអាចទទួលទានស៊ុប ឬសម្លនោះបានដោយមិនបាច់ថែមទឹកនាំឲ្យខូចរសជាតិនោះឡើយ ។ វិធីម្យ៉ាងទៀត គឺអ្នកអាចចិតដំឡូងបារាំង ឬដំឡូងជ្វា ជាដុំៗ ដាក់ចូលក្នុងស៊ុប ឬសម្លនោះ ដើម្បីឲ្យវាជួយបឺតជាតិប្រៃ ៕
No comments:
Post a Comment